Over mij

Miss Mar - Over mijJe bent natuurlijk hartstikke nieuwsgierig geworden naar wie die Miss Mar nu eigenlijk is. Snap ik helemaal. Ik zal me dan ook even netjes aan je voorstellen.

Hallootjes!

Hoi, ik ben Marjolein a.k.a Miss Mar en op het moment van dit schrijven ben ik 37 jaartjes jong. Ik woon samen met mijn lief en onze hond in een klein appartementje ergens in de Zaanstreek, namelijk in ’t dorp Wormerveer. In het dagelijks leven doe ik momenteel niet zo heel veel, want ik ben al enige tijd best wel een beetje boel ziek. Ik kamp met depressies, een eetstoornis (nee, niet de welbekende anorexia of boulimia, maar de minder bekende ARFID – waar ik heel uitgebreid over zal gaan bloggen) en ook nog eens fibromyalgie en chronische vermoeidheid. ’t Is allemaal wat, niet waar?

Hobbygekte

Ik mag dan wel depressief en ziek thuiszitten, gelukkig heb ik nog wel een horde aan hobby’s. Op goede dagen houd ik me veelal bezig met fotografie. Een aantal jaar geleden heb ik mezelf een (instap)camera cadeau gedaan en ben ik mezelf autodidactisch op gaan leiden en heb ik het fotograferen redelijk eigen gemaakt. Inmiddels heb ik een betere camera gekregen (van mijn liefste lief) waar ik graag zoveel mogelijk mee op pad ga. Of ik ook een fotografie-website heb? Ten tijden van dit schrijven nóg niet, maar over een poosje zal ik jullie vol trots mijn fotografie-website showen! Vind je het leuk om de vorderingen in mijn fotografie wel alvast te volgen? Like dan mijn Facebookpagina ‘Fotostudio 075’ en blijf op de hoogte of neem vast een kijkje op het instagram-account van Fotostudio 075!

Naast fotograferen vind ik het ook nog steeds erg leuk om te kleuren. “Kleuren, dat is toch voor kinderen?”, hoor ik je denken. Ja, dat zou je misschien denken, maar niets is minder waar. Kleuren voor Volwassenen is nog steeds ontzettend populair. En geloof me, het werkt ontspannend. Ik kan mezelf namelijk he-le-maal verliezen in het kleuren. Het is dan net alsof de rest van de wereld niet bestaat, ik nergens over na hoef te denken, niet te piekeren, en alleen maar te kleuren, kleuren en nog meer te kleuren. Heerlijk!

Nu heb ik natuurlijk nog veel meer hobby’s (wat dacht je van bloggen 😉 ), maar daar zul je – als je mijn blog blijft volgen – vanzelf wel achter komen.

Vragen staat vrij!

Dit ben ik in een notendop. Heb je vragen of wil je gewoon meer van me weten? Weet dan dat vragen altijd vrij staat. Je kunt je vraag of opmerking hieronder in de reacties achterlaten of via onderstaande grote roze knop insturen. Easy does it! Alle leuke en originele vragen die ik van jullie ontvang, zal ik verwerken in een leuk blogje of Q&A! Dus voel je vrij om een vraag in te sturen, wie weet dat jij jouw vraag en mijn antwoord binnenkort in een blog terugleest op mijn website!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.