Mooiste Foto Van Nederland

Mooiste Foto van Nederland
Foto: Fotostudio 075

Vandaag, zondag 24 maart 2019, was het mooi lenteweer en omdat ik tijdelijk de auto van mijn moeder tot mijn beschikking heb, besloten mijn lief en ik daar vandaag even gebruik van te maken (van zowel de auto, als het mooie weer) door er even op uit te gaan met de camera. We besloten een kinderboerderij te bezoeken in Zaandam; Kinderboerderij de veldmuis.

Daar aangekomen bleek dat ik online even verder had moeten kijken dan mijn neus lang was, want het was echt maar een heel klein kinderboerderijtje met erg weinig leuke foto-mogelijkheden.

Je kon niet echt op de veldjes en in de buurt van de dieren komen en meer dan 2 (wel hele leuke) varkens, Jip & Janneke, een paar geiten met lammetjes, in de verte wat schapen met lammetjes, nog wat konijnen, kippen, gekke duiven, rondscharrelende eendjes en een pauwen-paartje hadden ze niet.

Dus ik kwam thuis met een paar schamele foto’s, waarvan er maar eentje deelwaardig was. Maar die ene was wel meteen één van de mooiste foto’s van Nederland. Ik deelde de foto in de groep ‘Mooiste foto van NL’ op Facebook en door het hoge knuffelbaarheids-gehalte scoorde ik in no-time honderden likes (álles voor de likes!). En niet veel later werd mijn foto uitgeroepen als één van de mooiste foto’s van de dag op de pagina! En wederom binnen een paar tellen, honderden likes. Ik ben beroempt! 😉


Like mijn fotografiepagina op Facebook en volg mijn fotowerk op Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: