Moeder-Dochterdag – Naar Mamma Mia!

Mamma Mia - Stage Entertainment Nederland

Foto: Stage Entertainment Nederland

Elk jaar proberen mijn prinzusje, mijn mamsie en ik een ‘Moeder-Dochter(s)dag’ te plannen. Dan gaan we met z’n drietjes iets leuks doen. Een uitje. Zo zijn we in het verleden naar Blijdorp geweest, naar Corpus in Leiden, zijn we een dagje wezen shoppen in Breda, hebben we het Teylers Museum in Haarlem bezocht, zijn we naar het concert van Doe Maar geweest and so on, and so on…

Moeder-Dochter-Zussendag

Afgelopen week hadden we een Moeder-Dochter-Zussendag, want dit keer hadden we een uitje met mijn lieve tante (de zus van mijn moeder) erbij. Althans, zij nam ons mee uit. Ze had kaartjes gewonnen bij (als ik me niet vergis) de BankGiroLoterij voor Mamma Mia in het Beatrixtheater te Utrecht en wij mochten mee. Leuke gelegenheid om van Moeder-Dochter(s)dag een Moeder-Dochter-Zussendag te maken.  Net zo leuk!

Mamma Mia

Zo’n – pak ‘m beet – 15 jaar geleden ben ik al eens eerder naar de musical Mamma Mia geweest. Bedrijfsuitje van het kinderdagverblijf waar ik destijds werkte. Ook heb ik de film 1 of 2 keer gezien. Ondanks dat ik het verhaal al kende, heb ik enorm genoten van de show. Tuurlijk is de show ten opzichte van 15 jaar geleden wel her en der aangepast en vernieuwd en ook zijn de spelers gewisseld, maar dat maakt het alleen maar leuk om naar te (blijven) kijken.

Antje Monteiro was bij ons Donna (de moeder van Sophie). Ik ken de muziek van Antje Monteiro zelf niet, maar ik herkende haar uit ‘de roddelbladen’. Ze heeft een mooie stem en ik vond dat ze het leuk deed. Vond ik trouwens ook van de rest van de cast, maar die ken ik allemaal niet bij naam 😉 .

Het geluid in het Beatrixtheater is goed, de ambiance van het Beatrixtheater is fijn, het enthousiasme van de cast is aanstekelijk, de muziek is swingend, herkenbaar (want AꓭBA) en lekker mee te zingen, het verhaal van de musical is leuk en er zit ook nog eens fijne alledaagse humor in verwerkt. Echt een aanrader voor een gezellig swingend avondje uit.

 Video

Uiteraard heb ik tijdens de show niet gefilmd of gefotografeerd, maar toen ze een toegift gaven, heb ik toch nog even mijn telefoon uit mijn tas gehaald om een klein videootje te schieten. 

Mamma Mia Toegift – Beatrixtheater Utrecht

 

 Ook nog wat (pers)foto’s voor de liefhebbers

Dit vind je misschien ook leuk...

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: