Daar heb je mij weer!

Ja ja, maandenlang uit de lucht geweest, maar vanaf vandaag weer up and running. Mijn blog is weer live! Ik zal op deze website voornamelijk vrij persoonlijk bloggen; over mijn eetstoornis en de behandeling daarvan, over mijn uit de hand gelopen hobby’s (o.a. fotografie) en over alles wat ik noemenswaardig vind om over te bloggen. Kortom, een allegaartje over het reilen en zeilen van Miss Mar.

Daar ben ik weer!

Zucht, steun, kreun. Daar heb je háár weer! Klopt, ik ben weer helemaal terug van (heel lang) weggeweest. Lekker zeiken in online blogjes over hoe kut het leven is, lekker van me afschrijven op therapeutische basis en allerlei schrijfsels plempen (en met jullie delen) over wat mij allemaal bezighoudt. Misschien zit je er helemaal niet op te wachten, dat kan. Maar daar heb ik een broertje dood aan. Ik ben blij dat ik eindelijk weer een platform heb waar ik oeverloos kan ouwehoeren over het oh-zo-spannende leventje dat ik leid. Kuch.

Blijf op de hoogte van die Miss Mar

Ik zou het superleuk vinden als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief. Wees gerust, ik ga je mailbox echt niet bestoken met honderden mails, maar gewoon eens in de zoveel tijd geef ik je een update’tje over mijn blogs en andere levensperikelen die ik hier op de website met jullie deel. En af en toe werk ik samen met bedrijven en als jij je abonneert op mijn nieuwsbrief, kan ik jullie als eerste van mijn win-acties en voordeelacties op de hoogte brengen.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: