Over Miss MarWebsites van Miss Mar:


 

Miss Mar op Twitter

Je komt hier waarschijnlijk een kijkje nemen omdat je ergens supernieuwsgierig bent geworden en nu eindelijk weleens wil weten wie die Miss Mar nu eigenlijk is. Nou, dat zal ik je dan eens even haarfijn uitleggen...


Aangenaam

Voor degenen die mij niet kennen; aangenaam, ik ben Miss Mar a.k.a. Marjolein, Mayo, Mar, Marrie, Marjo, maar de laatste jaren kennen de meeste mensen mij vooral als Miss Mar. 


Let me entertain you

Ik ben een 35 jarige Robbie (F*CKING) Williams fan, woonachtig in een schattig appartementje in een dorp(je) aan de Zaan. Ik heb een uiterst saai leven, waar ik jullie uitgebreid van op de hoogte zal houden op deze website, omdat schrijven toch mijn allerallerallergrootste passie is (en blijft). En zeg nou eens eerlijk, hoe fijn is het om lekker anoniem vanachter je beeldschermpje alle ins-and-outs te weten te komen van een saaie, schrijfgrage, chronisch zieke, hard werkende huismu(t)s? Dat wil toch iedereen? Tenslotte is leedvermaak, ook vermaak. 


Even kort...

Goed, ik werk 40 uur per week op een gezellig kantoor in Haarlem. Ik doe iets met 18+ websites, waar ik hier verder niet al teveel over zal uitweiden. Het enige dat ik erover kwijt wil dat ik het een supertoffe (ja, ik zei tof. I love the 80's) job vind en dat het, met mijn fibromyalgie, redelijk goed te doen is. WIN! 


Naast die 40 uur per week werken doe of kan ik eigenlijk niet zo heel erg veel meer. Ik rommel thuis wat aan, probeer mezelf op de been te houden en het hoofd boven water en ik probeer zoveel mogelijk mijn rust te pakken. Saai he? En toch lees je dit nog steeds... 


Ik hou van...hobby's

Als ik in mijn vrije uurtjes niet voor pampus lig te Netflixen en genoeg inspiratie heb, werk ik het liefst aan mijn website; Verboden voor Mannen (en sinds kort houd ik me veel bezig met fotografie waar ik ook over blog op Just Another Photo). En wanneer ik last heb van rondvliegende woorden in mijn hoofd, probeer ik deze netjes op een rijtje te zetten in gedichten, versjes en andere rijmelarij op De Dichteres

Echte rust vind ik de laatste tijd enorm veel in het kleuren van mandala's en psychadelica kleurplaten. Een hobby die steeds meer uit de hand dreigt te lopen. Er komt steeds meer bij. Kleurboeken, verschillende soorten kleurtjes (stiften, potloden, krijt, whatever) en weet ik veel wat voor kleurmeuk er allemaal te verkrijgen is...ik wil het hebben. Inmiddels wordt zelfs de inrichting van het huis aangepakt, waardoor er onder andere een echte kleurhoek gecreëerd wordt. Ik hou ervan. 


En verder...?

Tja, en verder? Verder ben ik een saaie huismu(t)s, die verknocht is aan haar elektrische dekentje, die veel te weinig weegt, amper aankomt, toch gek is op lekker eten, maar een hekel heeft aan koken, leeft op social media en gek is op haar dierbaren. 

Ik zou zeggen: Welkom op mijn website! Doe alsof je thuis bent, schoentjes uit, voetjes op de bank. Lay back, enjoy the show! 


Vond je dit leuk? Deel het nu of laat een reactie achter!

blogreacties mogelijk gemaakt door Disqus