Paarsfetisj - Was alles maar paars

Tja, was alles maar paars. De wereld kan mij niet paars genoeg zijn. God, wat ben ik verliefd op de kleur paars. Al jaren is het zo, wat ik ook koop, als er een paarse versie van is, dan wil ik die. In alle winkels word ik het snelst geprikkeld door de paarse artikelen. En, zoals je ziet, ook mijn website moest en zou weer paarstinten krijgen. Ik weet niet wat het is, ik noem het maar mijn paarsfetisj. Ik hou ervan.

 

Paarse Glitter & Glamour

Toen ik dit appartement kocht zat er een paarse muur in de huiskamer. Tuurlijk weet ik wel dat je de aankoop van een woning niet moet laten afhangen van kleuren, want alles is aan te passen, maar stiekem denk ik dat deze paarse muur, mij net even verder over het 'ja'-randje duwde. Zelf heb ik de paarse muur nog een tintje paarser gemaakt en - prinsesje als ik ben - heb ik de muur een glitterlaag gegeven. Ik hartje paars. 

Nee nee, lang niet alles is paars in mijn huis, dat kan ik anderen niet aandoen. Maar stiekem, in mijn dromen en fantasieën, zou ik het helemaal niet erg vinden om een extreem paarse inrichting te hebben. Als ik toch eens die loterij zou winnen...ik teken ervoor.

 

Purple is my Passion

droomfornhuis.jpg

Mijn allerliefste vriendinnetje, Christie, heeft net zo'n paarsfetisj als ik (stiekem ben ik stikjaloers op haar slaapkamer, maar dat terzijde) en zij stuurde mij gisteren een drietal foto's van de Facebookpagina Purple is my Passion. Ik dacht dat ik doodging, zo mooi vond ik het.

 

Allereerst stuurde ze me deze foto van een paars fornuis. Meteen begon ik te kwijlen en instant begon het te ratelen in mijn hoofd: mijn keuken IS aan vervanging toe en mijn fornuis al he-le-maal. Mogelijkheden, mogelijkheden. Ik vroeg haar ook meteen het hoe, wat, waarom, maar vooral waar en hoe duur, maar dat kon ze me jammer genoeg niet vertellen. Alleen dat ze het tegenkwam op die Facebookpagina en 't natuurlijk niet kon laten al dat moois even met me te delen. 

 

Paarse droomkeuken in een paars droomhuis

Nog voor ik uitgefantaseerd was over het paarse fornuis (echt wauhauw), stuurde ze me nog een foto. Dit keer van een complete paarse keuken. En wat voor een. In ieder geval eentje die never nooit niet in mijn mini-appartementje zou passen. Maar voordat mijn hersenen de tijd kregen om alvast te gaan passen en meten en uit te gaan zoeken hoe duur en waar te koop, stuurde mijn sis nog een wauwie-foto. Een paars huis. Een droomhuis, waar die keuken perfect in zou passen. En niet alleen die keuken past goed bij het wonderschone prieeltje, ook Prinses Miss Mar weet dondersgoed dat 't paarse paleisje haar zeer goed zal staan...(ik wil het! ik wil het! ik wil heeeeeetttt!)

 

droomkeuken.jpg
droomhuis.jpg

 

Check dit nu toch even, lieve mensen. Dit is toch gewoon om te huilen, zo prachtig mooi?! Ik wil dat. Ik wil daar wonen, ik wil die keuken. Sterker nog, met zo'n keuken in zo'n huis ga ik koken gewoon nog leuk vinden ook. Als ik een kerel was, zou ik nu 'fap, fap, fap' zeggen, dat eindigt in een spetterend oogasme (no typo).

 

Paleis aan de Zaan

Over kasteeltjes en paleisjes gesproken; momenteel ben ik, stapje voor stapje, mijn kleine appartementje aan het opknappen. Binnenkort wordt er geschilderd. Over het algemeen wit, de paarse glittermuur blijft (sowieso!) en er zal een muur grijs geschilderd worden. En weet je wat ik nou zo leuk vind en waar ik echt naar uitkijk binnen dit hele project? Dat de grijze wand straks af is en ik er mijn nieuwe awesome paarse Boeddha schilderij kan ophangen. Tjek deze! En natuurlijk dat ik mijn paarse lampjes kan ophangen en alle andere paarse accessoires kan neerstallen. Och ja, nu al helemaal in mijn nopjes. Paars, er kan altijd meer bij. 

signature_missmarnl.png

Vond je dit leuk? Deel het nu of laat een reactie achter!

 
blogreacties mogelijk gemaakt door Disqus

Volg Miss Mar
Miss Mar Twittert