Onzichtbare dagen

Komt dat zien, komt dat zien. Groots feest met toeters en bellen, want - jawel - het is weer tijd voorrrrrrr 'De onzichtbare dagen'. Alleen tijdens deze dagen kun je flinke kortingen krijgen bij het Universum op o.a. eenzaamheid, zelfredzaamheid en natuurlijk pure onzichtbaarheid. Sla je slag en plak de onzichtbare kortingsstickers op jouw verborgen producten naar keuze. Kortingsknallers!

 

Fysiek onzichtbaar 

Ken je dat? Dat je onzichtbaar lijkt? Ik heb weleens van die dagen ertussen zitten dat ik óf continue denk 'staat er iets op mijn voorhoofd geschreven ofzo?'  omdat iedereen me raar aankijkt, óf dus van die dagen dat het net lijkt alsof écht helemaal niemand je ziet staan. Niet alleen dat gevoel dat je hebt wanneer je wereld instort en je eigenlijk wel een arm om je heen kunt gebruiken, maar niemand ziet het aan je... Nee, gewoon vooral letterlijk en fysiek onzichtbaar. Wacht, ik neem je mee.

 

Reis je mee?  

De trein komt aan en we willen er allemaal in. Het liefst tegelijk, zo snel mogelijk, we hebben allemaal haast en iedereen wil de eerste zijn. Ik niet, maar dat wil niet zeggen dat je kunt doen alsof ik onzichtbaar ben en half over me heen klimmen om één-derde persoon eerder dan ik op de trein te stappen. En, zie je 't al een beetje voor je?

 

Onzichtbaar in de Lid(he)L 

Nog een voorbeeldje dan...Supermarkten. Ik ben al niet zo'n fan van boodschappen doen, maar die dagen dat ik onzichtbaar lijk en waarop ik me ín de supermarkt bevindt, zijn een ware hel! Hoeveel karretjes er niet tegen mijn hielen aanrijden, kinderen die spontaan achterstevoren beginnen te rennen en 'per ongeluk' tegen me aanbotsen, vakkenvullers die gewoon ineens hun kar voor 't vak rijden waar ik sta te zoeken, mensen die pad-breed staan en gewoon niet zien (of horen!) dat ik erlangs wil, maar een excuus van iemand...ho maar! Nee, want niemand ziet 't gebeuren. Niemand hoort iets Niemand ziet mij. Ik ben tenslotte ontzettend onzichtbaar. 

 

Joehoe? Iemand thuis? 

En dan heb je nog van die 'verborgen' momenten ertussen zitten waarbij je hele verhalen ophangt tegen een ander, maar tegen de tijd dat je verhaal is afgelopen krijg je in de gaten dat de ander meer dan de helft niet heeft gehoord. Joehoe? Iemand thuis? Aarde aan [insert gesprekspartner]! Oh hey, hallo! Jij ook hier? Gezellig! *kuch* Nah ja, je moet 't maar zo zien, op die onzichtbare dagen kun je net zo goed tegen de muur lullen, die zegt tenslotte vaak net zoveel terug.

 invisible.jpg

En weet je wat 't gekke is, op de dagen dat je juist onzichtbaar zou willen zijn en 't liefst in een donker hoekje weg zou willen kruipen, zodat niemand je hoort of ziet... - zucht - ja...juist...

signature_missmarnl.png

Vond je dit leuk? Deel het nu of laat een reactie achter!

 
blogreacties mogelijk gemaakt door Disqus

Volg Miss Mar
Miss Mar Twittert