Ik was even niet zo'n helder licht

Gezien ik mijn appartementje aan het opknappen ben en het tijd werd voor iets nieuws, kocht ik een aantal weken terug van mijn kerstpakket (een riant bedrag aan Bol.com bonnen) allerlei meuk voor in huis. Gordijnen, wandelementjes, badkameraccessoires én lampen.


Mag het licht aan?

Nu ben ik gisteren weer in huis bezig geweest en heb ik één van de lampen, die nog altijd in plastic stond verpakt, uitgepakt en geïnstalleerd op de plek waar ik 'm wilde hebben. Een tafellamp. Ik had het tafellampje puur uitgekozen omdat het qua kleur (chroom/zwart) perfect zou passen op mijn televisiemeubel. Goed, uitgepakt, lampje erin gedraaid, stekker in het stopcontact en neergezet. Maar hoe gaat dat ding in vredesnaam aan? 

Ik frutsel wat aan het snoertje en het lampje begint te branden. Mooi kut, dacht ik nog, want het leek er dus op dat het snoertje niet goed aansloot, waardoor het lampje pas ging branden als ik het aanraakte. Op zich nog geen ramp, maar hoe zet je dat kreng dan uit aangezien de stekker ver achter mijn tv-meubel in het stopcontact zit, waar je onmogelijk bij komt zonder de hele kast van de wand te trekken. Nah ja, ik legde me erbij neer en dacht bij mezelf; dan brandt dat ding maar wat vaker/langer en als ik echt de deur uitga, kan ik altijd nog de algemene stekker van het verlengsnoer eruit trekken, zodat alles in één keer uitgaat. 

 

Mijn knipperlichtrelatie met de tafellamp

Toch zat het me nog niet helemaal lekker en ging ik het lampje nogmaals bekijken. Ik pak het op om te onderzoeken of er niet ergens nog een knopje zat dat ik over het hoofd had gezien waarmee je het dus aan en uit zou kunnen zetten. Niets. Het enige dat gebeurde toen ik het vastpakte was dat het licht feller werd, nog feller, en toen weer uitging. Huh? 

 

Miss Mar is ineens ultramodern met een 'touch' of awesomeness

't Helder licht dat ik ben...schijn ik dus gewoon een ultramodern touchgeval gekocht te hebben. Wanneer je de voet van de lamp aanraakt gaat 'ie aan. En wanneer je het nog een keer aanraakt, wordt 'ie feller en daarna nóg een standje feller, om bij de aanraking erna weer uit te gaan. Wow! Miss Mar is hipper dan ze dacht met haar ultramoderne lampjesmeuk. 

 

Voor de zekerheid, om aan te tonen dat ik niet helemaal gek ben, snorkelde ik het item even op in de Bol.com webshop en waarempel... het is echt zo. Ik heb een tafellamp met touch functie. Dacht ik altijd bij de intelligente mensheid te horen, loop ik ineens mooi tegen de lamp...

 

 


Vond je dit leuk? Deel het nu of laat een reactie achter!

 
blogreacties mogelijk gemaakt door Disqus

Volg Miss Mar
Miss Mar Twittert