Ik moest en zou meteen beginnen

Gisteravond laat had ik dan eindelijk mijn Mandala verjaardagskalender af. En aangezien ik van mezelf niet eerder een nieuw project mocht starten, eer deze kalender af was, kon ik mijn kinderlijke vreugde niet langer onderdrukken en ben ik meteen in de 'limited edition' van Creative Colors gaan neuzen om de eerste Mandala uit te zoeken die ik zou voorzien van kleur. 


Nachtwerk

Het was al dik na twaalven, maar toch moest en zou ik vast (een beetje) beginnen aan de eerste. Goed, nu ken ik mezelf wel een beetje en kon ik eigenlijk de klok erop gelijk zetten dat het niet bij 1 kleurtje of 1 'rondje' zou blijven, maar ok. Eén kleurtje werd al snel twee kleurtjes en toen moest ik natuurlijk even kijken wat er 'kleurtechnisch' gebeurde als ik kleur drie zou toevoegen enzovoorts enzovoort. Je bent kleur-addict of niet. Op twee 'rondjes' van de mandala na heb ik 'm vannacht nog afgemaakt, om de laatste twee rondjes eraan toe te voegen, zodra ik wakker werd, onder het genot van een goeie bak koffie (die ik goed kon gebruiken, aangezien ik mijn stiften pas rond een uur of 4 vanmorgen ein-de-lijk wist weg te leggen).


Even met je delen...

Tja, en dan issie af (stop de tijd) in een record-tijd, dan moet ik 'm natuurlijk wel even met jullie delen heh? Tenslotte heb ik deze website (tevens in record-tijd) mede gebouwd om mijn kleurmeuk uitgebreid met de rest van de wereld te delen. 

fezo63001.jpg

Gekleurd met stabilo 68 en 88

Dan ga ik nu eindelijk eens wat in huis doen, en de boel op orde brengen, des te eerder kan ik weer aan een nieuwe beginnen.

signature_missmarnl.png

Vond je dit leuk? Deel het nu of laat een reactie achter!

 
blogreacties mogelijk gemaakt door Disqus

Volg Miss Mar
Miss Mar Twittert