En dan heb je geen inspiratie...

Zucht...Heb je een gloednieuwe website in een klein weekendje in elkaar geflanst, ontbreekt het je volledig aan inspiratie. Maar ja, je wil toch wat te lezen neerzetten voor de mensen, heh? Je kunt moeilijk je prachtig nieuwe kindje showen aan de wereld, en het vervolgens verwaarlozen. Dat kan niet, Miss Mar. Nee, want dan gaan de mensen de internet-jeugdzorg-politie-dingest op je afsturen, Miss Mar. Ja. En dat, lieve mensen, is iets dat we allemaal niet zouden moeten willen.

 

Je moet toch wat...

Maar goed, wat moet je? Je hebt geen inspiratie, maar je wil je lezers wel iets voorschotelen. Wat ik dan doe is gewoon lukraak typen en we zien wel waar het schip strand. Tenslotte heb ik hier as-I-write al 129 woorden neergezet, en ik leef nog steeds. En als het goed is, lees jij dit ook nog steeds. Ghe, easy does it.

 

Win-win situatie FTW!

Alhoewel...het raakt nu toch wel een beetje op als ik eerlijk ben. Ik bedoel, ik kan je wel moeimaken door te vertellen dat ik vandaag (én gister trouwens ook) heerlijk dikke, vette tosti's heb gegeten (en koekjes en chipjes en chocola) en dat ik al twee dagen rondloop met een warrige knot op mijn hoofd, in mijn versleten huispak, met een asem waar je fakking jUgh tegen zegt, maar ik weet niet of je daarop zit te wachten. Evenals het feit dat ik vandaag eindelijk - volkomen schaamteloos *kuch* - mijn (ik durf het bijna niet te schrijven) 15!! vuilniszakken van mijn balkonnetje naar de ondergrondse container heb gebracht. Dat is ook iets wat je eigenlijk niet van me wilt weten, denk ik. Ach, het leegt mijn balkon en het vult mijn website. Een overduidelijke win-win situatie, als je het zo bekijkt.

 

Maar goed, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het inspiratieloze gedoe nu wel weer genoeg geweest. Ik ga er na deze 322 woorden en een beetje (wat nu volgt) een eind aan breien. Morgen een pittig dagje voor de boeg. Ik ga lekker verder stinken in mijn nest vergezeld met een pot thee en Netflix. Ok doei. 

signature_missmarnl.png

 

Vond je dit leuk? Deel het nu of laat een reactie achter!

 
blogreacties mogelijk gemaakt door Disqus

Volg Miss Mar
Miss Mar Twittert