Eindelijk klaar met december

Huh? Wat? Het is begin februari. Wat bedoel je met 'eindelijk klaar met december'? Nou, ik bedoel dat ik eindelijk die laatste maand (december) van mijn mandala verjaardagskalender afgekleurd heb. Jeuj! 

 

Eerlijk gezegd...

Nou hèhè, poeh poeh, nou nou. Het was me toch een zware bevalling. Want eerlijk gezegd zat ik op een of andere manier tegen deze laatste aan te hikken. Wetende dat ik mezelf had beloofd pas in mijn awesome nieuwe boek te mogen beginnen als de kalender helemaal af was, miste ik toch ergens de nodige motivatie. Vandaag vond ik het laatste beetje 'spirit' en heb 'm afgemaakt. En als ik nóg eerlijker ben he? Dan moet ik toegeven dat ik ook niet heel erg tevreden ben over het eindresultaat, maar hey...je kunt geen 12 maanden mazzel hebben he? 

Tadadaaaaaaaa! Dit issum dan! Gekleurd met stabilo 68 en 88 en wat goedkope fineliners van de Hema.

december2.jpg

Benieuwd naar de complete set? Tjek deze

Vond je dit leuk? Deel het nu of laat een reactie achter!

 
blogreacties mogelijk gemaakt door Disqus

Volg Miss Mar
Miss Mar Twittert