Een nieuwe website voor Miss Mar - It's Magic!

Ennnn ja hoorrrr, het was weer eens zover. Ineens kreeg ik de kriebels en voor ik het wist, had ik een (bijna) compleet nieuwe website. It's magic!


Prompt stoorde ik me aan het feit dat ik mijn persoonlijke Miss Mar meuk en sneuhaas-praktijken deelde op een gratis wordpress domeintje. Dus wat deed ik? Juist, een domeintje geregistreerd, bietje geknutseld met templates, bietje stukkies schrijven dûrbie, en tadadaaaaa Miss Mar heeft in een weekendje een websiteje uit de grond gestampt. 

 

Op deze website kun je dus voortaan mijn Miss Mar geneuzel lezen. Ook zal ik hier mijn kneuterige kleurplaatjes met je delen en zal ik je zo vaak mogelijk vertellen, hier op mijn blog, over wat ik ááááállemaal meemaak in mijn oh-zo oersaaie leventje. Je moet er wel tegen kunnen hoor; 't *kuchkuch* Wondere wereldje van Miss Mar. Beware! 

 

PMS bijvoorbeeld. Dat is pas leuk. Daar krijg je toch één keer per maand van die emohoerenblogs vol met chocola, gejank, feelgood movies en moodswings waar je U tegen zegt van. Ik ben het kwijt en jij hebt leuk leesvoer. En dan heb ik het nog niet eens over de komende overgang gehad. Oh, en ik klu(n)s nog weleens in huis, dat levert over het algemeen wel entertainend blogmateriaal op. 

 

Komende tijd zal er nog vast en zeker het een en ander veranderen aan de website, want ik ben - perfectionistisch als ik ben - nog lang niet tevreden en het werkt nog niet helemaal zoals ik het hebben wil. En mijn oude persoonlijke blog? Dat laat ik lekker voor wat 't is en heb besloten dat ik hier gewoon - vers van de pers - fris en fruitig - helemaal opnieuw ga beginnen. 

signature_missmarnl.png

Vond je dit leuk? Deel het nu of laat een reactie achter!

 
blogreacties mogelijk gemaakt door Disqus

Volg Miss Mar
Miss Mar Twittert